Naaktfoto’s Jerney Kaagman zorgen voor extra bezoek weblogs

Naaktfoto’s Jerney Kaagman zorgen voor extra bezoek weblogs

Naaktfoto's Jerney Kaagman zorgen voor extra bezoek weblogsOmdat ik ooit een opmerking heb geplaatst over Jerney Kaagman in Playboy, kreeg dit weblog een groot aantal extra bezoekers toen FOK! werd aangeklaagd door Kaagman.

Ook deze week was het weer raak, Kaagman eist een schadevergoeding van bijna 90 duizend euro van de uitgever van Deze Week. Het tijdschrift publiceerde in maart een 6-tal naaktfoto’s die zij vijftien jaar geleden voor Penthouse liet maken. Prompt zoekt half Nederland weer naar de naaktfoto’s van Kaagman en krijgen veel weblogs (waaronder mediafact) deze dagen een stroom aan extra bezoekers.

Ik denk overigens dat de Penthouse van november 1990 inmiddels wel zal zijn uitverkocht gezien deze toename van het aantal sitebezoekers.


DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.