Music Stream niet voor FireFox-gebruikers

23 oktober 2005, 08:36

Via een Google Ad werd ik op Music Stream geattendeerd. Music Stream is een dienst van Planet Internet waarmee je tegen betaling liedjes kan downloaden. Toen ik echter op de link in de Google Ad klikte verscheen de volgende tekst in mijn browservenster: “De site die je probeert binnen te gaan vereist Internet Explorer 6 (of hoger) op Windows XP, 2000, ME of 98….” (screenshot)

Blijkbaar zijn gebruikers van FireFox browsers, zoals ik, niet welkom. En dan te bedenken dat april dit jaar het aandeel FireFox-gebruikers in Nederland al op 10,68% werd geschat.

Martijn van Osch
Onbekend bij Onbekend

martijnvanosch helpt mensen en organisaties bij het zoeken, maken en delen van hun inspirerende verhaal. martijnvanosch gelooft dat alles en iedereen een inspirerend verhaal in zich heeft. De ene keer is het verhaal direct zichtbaar, de andere keer is het een zoektocht. martijnvanosch gelooft dat ieder verhaal aandacht verdient. En dat ieder verhaal een vorm verdient die bij het verhaal past. www.martijnvanosch.nl www.videoverhaal.nl www.itshappening.tv

Categorie
Tags

6 Reacties

  Remi

  Wanneer worden ze nou eens wakker?


  23 oktober 2005 om 09:13
  MartijnvanOsch

  Ja, zeker van een partij als Planet Internet zou ik verwachten dat ze het belang van het toegankelijk maken van Music Stream voor FireFox inzien.


  23 oktober 2005 om 09:41
  marcvg

  je zal maar mac gebruiker zijn en met firefox werken


  23 oktober 2005 om 12:20
  Roy Huiskes – chapter42

  Bla bla.

  DRM management wat niet opensource is en PI neemt het alleen maar af van o2, wat het bedrijf van Peter Gabriël is.

  Dit is wel heel erg goedkoop scoren nietwaar jongens? beetje onderzoek naar achterliggende redenen zou an sich niet verkeerd zijn.

  Wil niet zeggen dat het niet zo had gemoeten, maar ga dan wel de juiste personen bashen.


  23 oktober 2005 om 21:22
  Hendrik

  Ach, wie heeft er geen IE meer op zijn computer staan? Ik denk dat van die 10,68 procent meer dan de helft Firefox als ‘bijbrowser’ (makers van Groene Boekje opgelet, geen streepje) gebruikt.


  24 oktober 2005 om 07:55
  Rick

  Ach ze kunnen toch niet overal rekening mee houden. Straks wil men nog dat ze alle soorten browsers gaan onderzoeken en kijken of je daarmee kunt downloaden. Van de 10% gebruikers van Firefox, zullen toch niet alle mensen hier gebruik van maken.


  28 oktober 2005 om 11:26

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!