Music Stream niet voor FireFox-gebruikers

Music Stream niet voor FireFox-gebruikers

Via een Google Ad werd ik op Music Stream geattendeerd. Music Stream is een dienst van Planet Internet waarmee je tegen betaling liedjes kan downloaden. Toen ik echter op de link in de Google Ad klikte verscheen de volgende tekst in mijn browservenster: “De site die je probeert binnen te gaan vereist Internet Explorer 6 (of hoger) op Windows XP, 2000, ME of 98….” (screenshot)

Blijkbaar zijn gebruikers van FireFox browsers, zoals ik, niet welkom. En dan te bedenken dat april dit jaar het aandeel FireFox-gebruikers in Nederland al op 10,68% werd geschat.


Geplaatst in

DelenEr zijn 7 reacties op dit artikel

 • Wanneer worden ze nou eens wakker?

  geplaatst op
 • Ja, zeker van een partij als Planet Internet zou ik verwachten dat ze het belang van het toegankelijk maken van Music Stream voor FireFox inzien.

  geplaatst op
 • je zal maar mac gebruiker zijn en met firefox werken

  geplaatst op
 • Bla bla.
  DRM management wat niet opensource is en PI neemt het alleen maar af van o2, wat het bedrijf van Peter Gabriël is.

  Dit is wel heel erg goedkoop scoren nietwaar jongens? beetje onderzoek naar achterliggende redenen zou an sich niet verkeerd zijn.

  Wil niet zeggen dat het niet zo had gemoeten, maar ga dan wel de juiste personen bashen.

  geplaatst op
 • Ach, wie heeft er geen IE meer op zijn computer staan? Ik denk dat van die 10,68 procent meer dan de helft Firefox als 'bijbrowser' (makers van Groene Boekje opgelet, geen streepje) gebruikt.

  geplaatst op
 • Hendrik, dat druf ik ook wel te betwijfelen, het merendeel van het surfgedrag zal bestaan uit firefox. Enige nadeel is dat sites zoals bovengenoemd je dwingen tot het gebruik van deze extensie:
  https://addons.mozilla.org/extensions/moreinfo.php?id=35&application=firefox

  en dat blijft natuurlijk altijd een kwalijke zaak.

  geplaatst op
 • Ach ze kunnen toch niet overal rekening mee houden. Straks wil men nog dat ze alle soorten browsers gaan onderzoeken en kijken of je daarmee kunt downloaden. Van de 10% gebruikers van Firefox, zullen toch niet alle mensen hier gebruik van maken.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.