MSIE 7: wel RSS, geen CSS2

MSIE 7: wel RSS, geen CSS2
, Carl Mangold

Er beginnen details uit te lekken met betrekking tot de nieuwe versie van Internet Explorer, die Microsoft over enkele maanden zal uitbrengen.

Zoals verwacht kopieert Microsoft zo ongeveer alles wat we al kennen van Safari en Firefox, inclusief de standaard ondersteuning van RSS. Maar met het ondersteunen van de uit 1998 stammende standaard CSS2 hebben Bill’s programmeurs nog steeds veel moeite…


DelenEr zijn 7 reacties op dit artikel

 • Leuk artikel, ongelooflijk dat microsoft nog steeds te beroerd is om de css2 standaarden te implementeren. Ik ben benieuwd wat IE7 gaat worden...! Ik blijf in ieder geval bij Mozilla Firefox!

  geplaatst op
 • Ook leuk:
  No cross-domain scripting and/or scripting access...

  Als dat waar is, kan MyBlogLog wel weer opgedoekt worden. Zie de eerdere discussie over het gebruik van externe javascript-includes. En gaat Google AdSense nog werken, wat in feite ook cross-domain scripting is?

  geplaatst op
 • Als het inderdaad waar is dat RSS in IE 7 komt dan zou dat een enorme boost geven in RSS-gebruik! Carl, waar heb je gelezen dat dit inderdaad ook gaat gebeuren? Ik kan het niet terugvinden in de artikelen waar je naar verwijst. Of heb ik mijn slaap nog niet helemaal uit?

  geplaatst op
 • @Marco: Je hebt waarschijnlijk over de zin "The new browser also will likely include a built-in news aggregator." heen gelezen ;-)

  @Anders: Ook de advertentiesystemen van DoubleClick en trawanten werken met externe JavaScript-includes...

  geplaatst op
 • Aha, perfect - inderdaad overheen gelezen!

  geplaatst op
 • Het enige wat ik uit het artikel kan opmaken is dat het voor webontwikkelaars gewoon hetzelfde monster blijft. Als het klopt dat de css-standaarden inderdaad weer gewoon genegeerd gaan worden.
  Ok, 1 pluspunt: png gaat ondersteund worden.

  geplaatst op
 • veel statistieken werken toch ook met externe JavaScripts?.. kan nog leuk worden dan...

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.