Monsterboard.nl opnieuw in de fout

Monsterboard.nl opnieuw in de fout
, Dimmle
@andersfloor

Monsterboard.nl blijkt ook dit jaar weer de bekendste vacaturesite. Een onderzoek van TNS/NIPO wijst uit dat driekwart van de Nederlanders de site kent, tegen 56% voor Nationalevacaturebank.nl. Opvallend is dat Monsterboard deze partij in een persbericht net als vorig jaar foutief - en meerdere malen - aanspreekt met Vacaturebank.nl. Dat is echter een totaal andere en aanzienlijk minder grote vacaturesite.

Stoot Monsterboard.nl zich tweemaal aan dezelfde steen of nemen ze hun grootste concurrent bewust niet serieus? Het lijkt er met deze herhaling op dat Monsterboard een erg kinderachtig spelletje speelt. Of zou de marketingafdeling gewoon grandioos aan liggen te klooien?


Geplaatst in

DelenEr zijn 6 reacties op dit artikel

 • Dat is gewoon bewust.

  geplaatst op
 • Inderdaad, erg kinderachtig van Monsterboard. Je zou zeggen, dat heeft die jongen toch helemaal niet nodig!

  geplaatst op
 • Of is het een typisch gevalletje copy/paste?

  geplaatst op
 • In het persbericht wordt duidelijk verwezen naar de spontane bekendheid oftewel 'Welke vacaturesites ken je'. Hierbij noemen mensen blijkbaar vaker Vacaturebank dan Nationale Vacaturebank. De Vacaturebank is een partij die in vele onderzoeken terugkomt en op een heel slimme manier meelift op zijn nationale broeder. Kortom er is niets foutiefs en kinderachtigs aan!

  geplaatst op
 • Sterker nog: Vacaturebank.nl ontvangt zelfs relatiegeschenken die bedoeld zijn voor Nationale Vacaturebank.nl! :)

  geplaatst op
 • ik kan mij nog goed herinneren dat toen in de tijd dat ik nog bij de NVB werkzaam was we aankwamen in london met het hele team en daar een dame ons stond op te wachten met een bordje vacaturebank.nl ipv nationalevacaturebank.nl :)

  verder sluit ik me volledig aan bij merel-

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.