• Mobile
    wordt gesponsord door

MMS haalt voorpagina Sunday Telegraph

MMS haalt voorpagina Sunday Telegraph

Rene Rivkin haalt voorpagina The Sunday Telegraph met MMS-berichtenWordt dit de definitieve doorbraak van MMS? Het is in ieder geval de eerste keer dat een foto gemaakt met een MMS toestel is gebruikt op de voorpagina van een krant. Een foto die het publiek zonder MMS waarschijnlijk nooit te zien zou hebben gekregen.

In Sydney (Australie) heeft de The Sunday Telegraph afgelopen weekend foto’s van Rene Rivkin op de voorpagina geplaatst. Rivkin die op verdenking van beursfraude in de gevangenis zit, heeft gedurende zijn eerste 24 uur in de gevangenis illegaal foto’s genomen met een MMS toestel en deze naar de Sunday Telegraph gestuurd. Het is nog niet duidelijk wie de foto’s heeft genomen. Volgens The Sunday Telegraph zijn de foto’s afkomstig van een man die zichzelf “Sam” noemt.

Bronnen:
http://www.dailytelegraph.news.com.au/

Zie ook:
http://www.poynter.org/
http://www.textually.org/picturephoning/


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.