Microsoft wil Google inlijven

Microsoft wil Google inlijven

Microsoft heeft een meer dan normale belangstelling voor Google. Microsoft heeft Google benaderd voor samenwerking of zelfs een overname.

Dit schrijft althans The New York Times op vrijdag. De afgelopen twee maanden zou Microsoft al toenadering hebben gezocht tot Google om tot afspraken te komen. Zover is het niet gekomen. Google zou meer zien in een beursgang, die nu ook op stapel staat.

Toch is Microsoft nog steeds ge?nteresseerd in het zeer succesvolle Google. De krant van New York baseert zich bij zijn berichtgeving op diverse topmannen die bij de gesprekken betrokken zijn geweest.

Google is niet alleen verreweg de meest gebruikte zoekmachine op het web, ook verdient het bedrijf veel geld met het verkopen van zoekgerelateerde advertenties. Met name dit laatste zou Microsoft interesseren.

De twee bedrijven hebben nog niet op de berichten gereageerd.

Bron:
http://www.webwereld.nl/


Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 1 reacties op dit artikel

  • Google draait op linux - Er is een SCO claim op linux - Micro$oft steunt SCO

    dus als google overgenomen wordt, vergeet je searches

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.