Microsoft komt met webbased RSS-aggregator

Microsoft komt met webbased RSS-aggregator

Microsoft komt met webbased RSS-aggregator (screenshot)

SiliconBeat had gisteren de scoop dat Microsoft werkt aan een webbased RSS-aggregator. Blijkbaar was het niet de bedoeling dat het nieuws nu al naar buiten kwam; de site (let ook op de domeinnaam, i.e. start.com) is inmiddels offline gehaald.

Ondanks het feit dat de RSS-aggregator maar even online is geweest, hebben een aantal weblogs voldoende tijd gehad om een indruk te krijgen (o.a. read/write web, buzzhit.com). Eerste indruk van de reviewers is dat de RSS-aggregator waarschijnlijk onderdeel wordt van MSN’s Sandbox, sterk lijkt op MyYahoo! en geintegreerd is met MSN Search.


Delen

0
0


Er zijn 2 reacties op dit artikel

  • Ik kwam zojuist via een andere weg ook uit bij Microsoft's aggregator en zag daarna je post hier. Bij mij deed de service het prima, althans in Internet Explorer. In Firefox zijn er inderdaad problemen, daarvan wordt op de site nu ook melding gemaakt ("We hear you: Firefox support is coming soon! And seriously, we're just messing around with some prototypes here.").

    Mijn eerste indruk: RSS-feeds zijn gemakkelijk te vinden, toe te voegen en te organiseren. Doet inderdaad enigszins aan MyYahoo! denken, maar er is nog wel een weg te gaan.

    Mijn bron: Nooked Blog

    geplaatst op
  • Heeft er gisteren een tijdje uitgelegen (reden?). Feit is dat het weer beschikbaar is (en nu met melding: Now in new Firefox flavor!).

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.