Met Pickwick Ice Tea naar Jamaica

Met Pickwick Ice Tea naar Jamaica

Met Pickwick Ice Tea naar JamaicaEindelijk eens een campagne waarin tv en internet op een goede manier zijn geintegreerd. De online zomercampagne voor Pickwick Ice Tea, bestaande uit een serie online advertenties, een actiesite en een tv-commercial, is vorige week van start gegaan.

Via de online campagne komt de bezoeker er achter dat de dame uit de TV-commercial (verdwaald op zee op haar luchtbed) haar tocht eindigt op Jamaica. Dankzij Pickwick Ice Tea blijft zij te allen tijde relaxed. De actiesite wordt ondersteund door een online campagne op diverse doelgerichte websites. Aan de campagne is een actie gekoppeld. Deelnemers kunnen hierbij een reis naar Jamaica winnen.

Primaire doel van de online campagne is het creeren van product awareness door in te zoomen op de unieke heritage van Pickwick Ice Tea. Uiteraard sluit de campagne aan bij de centrale boodschap: ‘Je trekt het met Pickwick’.

De campagne is ontwikkeld door het Utrechtse interactieve reclamebureau .bone, dat tevens verantwoordelijk is voor mediastrategie en -uitvoering. Amercom uit Amersfoort tekent voor de technische realisatie van de actiesite.

Bron:
http://www.emerce.nl/


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.