Meld jouw inspirerende content case aan! #adv

Meld jouw inspirerende content case aan! #adv
, bbp.nl
@BBPMediaNL

Wordt jouw contentstrategie en de uitvoering daarvan dit jaar beloond? Dit is je kans om jouw case in te sturen voor de prestigieuze Grand Prix Content Marketing (sluiting op 13 september). Lef en creativiteit staan dit jaar centraal bij de Grand Prix Content Marketing. 

Contentmarketing naar het volgende niveau tillen. Het, inmiddels volwassen geworden, vak vieren. Mooie dingen laten zien en inspirerende voorbeelden delen van de kwaliteit die gemaakt wordt in Nederland en België. Daar gaat het over bij de Grand Prix Content Marketing en daar kun jij onderdeel van zijn. Maak kans op een Bekroning of op het winnen van een Grand Prix in één van de hoofdcategorieën. Inschrijven kan uiteraard vanuit zowel bureauzijde als vanuit opdrachtgeverszijde. Meld je vandaag nog aan en start daarmee het traject om je motivatie van jouw case met de jury te delen. 

Zend je case in

Awards en Bekroningen

De Grand Prix bestaat uit Awards en Bekroningen: awards voor de meest succesvolle contentstrategieën (B2B, B2C, non-profit en contentcampagne) en bekroningen voor uitblinkende contentproducties in de specifieke categorieën creatie, distributie en partnerships. Je kunt jouw case t/m donderdag 13 september 2018 inzenden, waarna een vakjury de inzendingen beoordeelt.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel