McDonalds laat zien wat je eet

6 maart 2006, 08:11

McDonalds laat zien wat je eetMcDonalds heeft McDonaldsMenu.info gelanceerd. Een website waar je aan de hand van GDA (Guideline Daily Amount) grafieken kunt nagaan hoe (on)gezond een maaltijd bij McDonalds is. Het visualiseren van al de data die hierbij om de hoek komt kijken is op de website prachtig en helder uitgevoerd.

Ironisch genoeg was de aanleiding voor McDonalds om deze website op te tuigen dat de ‘Food Authority’ beweerde dat McDonalds het internet gebruikte om hun maaltijden bij kinderen aan de man te brengen. Dit is via meer conventionele reclame methoden niet toegestaan. (via blending the mix).

Martijn van Osch
Onbekend bij Onbekend

martijnvanosch helpt mensen en organisaties bij het zoeken, maken en delen van hun inspirerende verhaal. martijnvanosch gelooft dat alles en iedereen een inspirerend verhaal in zich heeft. De ene keer is het verhaal direct zichtbaar, de andere keer is het een zoektocht. martijnvanosch gelooft dat ieder verhaal aandacht verdient. En dat ieder verhaal een vorm verdient die bij het verhaal past. www.martijnvanosch.nl www.videoverhaal.nl www.itshappening.tv

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!