Marktplaats test bel banner

Marktplaats test bel banner

Vanaf vorige week is Marktplaats een test gestart met een nieuwe banner mogelijkheid. De bezoeker kan in een gedeelte van de banner klikken waarmee hij (via een korte registratie/verificatie module) direct en gratis in contact wordt gebracht met de adverteerder. Op dit moment draait er alleen nog een test met NTI (in de rubriek banen), maar Marktplaats verwacht op korte termijn de pilot uit te breiden met een aantal andere adverteerders. De adverteerder betaalt een cpm tarief en een bedrag per telefonisch aangebrachte klant.

Het zou mooi zijn als de bezoeker in de toekomst terecht komt op de site van de adverteerder en zo helemaal in de sales tunnel wordt meegenomen. Telefonisch contact waarbij de USP’s van de adverteerder op het beeldscherm verschijnen. Waarbij een combinatie met een product als Festooninc nog meer mogelijkheden geeft.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Zie ook het bericht dat Erwin hier afgelopen vrijdag over plaatste.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.