Marketingvacatures van de week

1 september 2013, 12:30

Marketeer consumer markets, base marketeer en stagiair design gezocht

Marketingfacts Jobs biedt al jaren banen aan voor de werkzoekende marketeer en stages voor studenten. In dit bericht vatten sommen we alle marketingvacatures nog een keer samen. Met deze week vacatures voor een marketeer consumer markets, een base marketeer en een stagiair design.

Vacatures

Marketeer Consumer Markets bij Ziggo

Mooie kans voor Marketeers (met als specialisme Consumenten Marketing) bij Ziggo Marketeer Consumer Markets Utrecht, Fulltime.

Base Marketeer bij CanalDigitaal

Organisatie Eviso BV is verantwoordelijk voor alle Marketing en Channel management activiteiten voor CanalDigitaal. CanalDigitaal biedt Nederlandse consumenten Televisie en Radio via de satelliet en daarnaast ook Internet en Bellen. CanalDigitaal heeft voor haar vestiging in Hilversum een vacature voor: Base Marketeer (32 – 40 uur) Functieomschrijving: Je bouwt mee aan de base marketing (klant contact) strategie van CanalDigitaal. Je bedenkt, implementeert en evalueert de verschillende campagnes en event driven marketing acties.

Stages

Stagiair design bij Strangelove

JE BENT… een bevlogen student grafisch design / vormgeving of (brand) design (Kunstacademie / HBO) die zoekt naar een uitdagende stageplek bij een jong en creatief bureau met internationale klanten. Je bent minimaal 4,5 maand beschikbaar. Als talent wil je veel leren van brand design en hoe conceptuele vormgeving in de praktijk wordt toegepast om merken te ontwikkelen. Conceptueel denken zit in je genen. Je kunt makkelijk communiceren over ideeën, stelt vragen en vertaalt de antwoorden in slimme design oplossingen. Je bent zelfstandig, flexibel, nieuwsgierig, je hebt ideeën en praat daar eigenzinnig over. Je bent geïnteresseerd in de laatste ontwikkelingen op het gebied van design en alles what's hot or not. Als stagiair werk je binnen een slim en creatief team met een vaste begeleider (senior designer). Je hebt “eigen” projecten en loopt mee met echte opdrachten en pitches.

Op zoek naar een baan in Marketing? Bij Marketingfacts Jobs vind je de leukste marketing- en communicatievacatures.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!