Marketingfacts / Traffic4u bezoekt AD:tech NY

Marketingfacts / Traffic4u bezoekt AD:tech NY
,

Van 7 tot en met 9 november vindt in New York de AD:tech plaats. Ad:Tech NY is h?t event op het gebied van interactive marketing, met de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Mijn collega Haico Pols & ik zullen Marketingfacts/Traffic4u vertegenwoordigen. Op Marketingfacts wordt weer (Travel Serach, SES Londen,, SES NY ) verslag gedaan van de leukste nieuwtjes en de meest interessante cases. 

Uiteraard gaan we een biertje drinken met Bas, wie gaan er nog meer mee?


DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

 • Damn, wordt nu wel heel erg gezellig daar. Volgende keer moeten jullie mij toch echt op de hoogte houden. Ga ik zeker mee!

  In ieder geval heel veel plezier en ik ben benieuwd naar de verslagen!

  geplaatst op
 • Laatste oproep voor Ad:tech gangers.

  Gezellige biertjes kunnen gedronken worden op verschillende GRATIS Ad:tech feesten.

  Tip nr 1: Van Bleulithium mag iedereen zich opgeven voor het feest in club GLO op maandag. Naar verwachting komen hier de meeste mensen naar toe (meer dan 2.000). Inschrijven doe je op deze website. Ga naar RSVP en vul je gegevens in. Zoals gezegd het is GRATIS maar vul wel even je gegevens in anders sta je niet op de gastenlijst en kom je er never nooit niet in en mis je een belangrijk deel van het event: het netwerken ;-). Neem ook vooral je rijbewijs mee want je moet je legitimeren bij de deur en in een aangeschoten bui wil je niet je paspoort verliezen.

  Let op: het is stinkend druk in de stad aankomende zondag in verband met de ING New York City Marathon. Voor vragen ben ik eventueel bereikbaar op het voor members te achterhalen nummer in New York.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.