Marketingfacts lanceert videoplatform Marketingfacts.tv

14 februari 2017, 09:03

Tadaa, daar daar is ‘ie dan. Met enige trots lanceren wij vandaag een videocuratieplatform waarop het de beste video’s in marketing, technology & design verzamelt: Marketingfacts.tv. En vrees niet, dit blog blijft natuurlijk gewoon bestaan, maar voor je dagelijkse dosis video kun je voortaan bij ons nieuwe zusje terecht.

We zien dat het gebruik van video in marketing sterk toeneemt. Met Marketingfacts.tv verzamelen we de meest interessante, informatieve en inspirerende video’s voor iedereen met een interesse in marketing, technologie en design. Daarbij kan het gaan om commercials, merkfilms, presentaties, interviews en meer.

Ander gebruiksmoment

Dit blog, Marketingfacts.nl dus, wordt vooral overdag goed gelezen en in mindere mate in de avonden en vooral de weekenden. Dat is begrijpelijk, omdat we een werkgerelateerd en informatiedicht platform zijn. Bij Marketingfacts.tv staan nadrukkelijk de video’s centraal, dat leent zich voor een ander gebruik.

We denken daarom met Marketingfacts.tv onze kijkers juist ook interessante content te bieden buiten werktijden. Zo kunnen bezoekers ’s avonds op de bank even de laatste commercials bekijken en in de weekenden een interessante presentatie terugkijken, desnoods tijdens het opvouwen van de was of het inruimen van de vaatwasser.

Netwerk

Net als op dit blog zullen de video’s verzameld worden door enthousiaste bloggers die vanuit hun expertise nieuwe en bestaande filmpjes aanbieden. Daarnaast kun je als bezoeker video’s tippen. De redactie van de site ligt in handen van Marketingfacts.

Bram Koster
Senior consultant bij Evolve

Ik werk als consultant bij Evolve, een bureau dat is gespecialiseerd in het verbeteren van de interne communicatie en interne processen met behulp van interne sociale media. Was voorheen hoofdredacteur bij Marketingfacts en betrokken bij o.a. Online Tuesday en NIMA.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!