Marius Appelman (oprichter Riksja Travel): “Ik ben een Azië-freak”

Marius Appelman (oprichter Riksja Travel): “Ik ben een Azië-freak”

‘Op z’n Riksja’s’ staat voor verre, kleinschalige en individuele reizen. Voor en door reizigers. Riksja Travel laat je jouw eigen droomreis bouwen. Marius Appelman vertelt in deze aflevering hoe je vanaf je zolder een reismerk kunt bouwen dat in contact staat met de lokale bevolking.

Met Riksja Travel garandeer je jezelf van kleinschalige accommodaties, lokale ontmoetingen en een duurzame(re) reis. Appelman: “We werken erg close met onze agenten. We zoeken agenten die bij ons passen. We reizen zelf naar de bestemming om op onderzoek uit te gaan."

Hoe is dit idee onstaan? Marius Appelman trok er als jonge gast al ieder jaar met een rugzak op uit. “Ik kwam in India en Thailand. Ik ben een Azië-freak. Zeventien jaar geleden besloot ik mijn carrière bij een Amerikaans bedrijf op te zeggen om een eigen reisbedrijf op mijn zolderkamer te starten.”

Een bucketlist tip van Marius? "Bezoek India. Ik gun iedereen de India-experience."

Dit interview verscheen eerder op 7ditches.tv.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.