Maak kennis met het vernieuwde Marketingfacts Jobs: tijdelijk 195 euro per vacature!

29 mei 2017, 12:30

Begin deze maand is het nieuwe Marketingfacts Jobs gelanceerd. Voor (latente) werkzoekenden is het nu nog makkelijker geschikte vacatures te vinden, maar ook voor jou als adverteerder levert het nieuwe platform flinke voordelen. En daar komt nog bij dat je je vacature tijdelijk kunt plaatsen voor slechts 195 euro!

Marketingfacts biedt al jaren de mogelijkheid je vacature onder de aandacht te brengen van een breed publiek – maandelijks zo’n 200.000 unieke bezoekers – van (online) marketeers en iedereen met interesse in het vakgebied. Het nieuwe Marketingfacts Jobs maakt dat bovendien een stuk eenvoudiger.

Marketingfacts Jobs maakt gebruik van de software van Exenzo, dat je de mogelijkheid geeft dezelfde vacature eenvoudig te delen op meerdere platformen. Zo kun je vacatures met een paar kliks naast op Marketingfacts Jobs ook aanbieden via de jobboards van bijvoorbeeld Marketingtribune en Twinkle.

Daarmee geldt dus ook, dat als je al gebruikmaakt van Exenzo voor het publiceren en beheren van vacatures op andere platformen, het publiceren van die vacatures op onze Jobs-site nu een kwestie is van slechts een paar kliks.

Kennismakingskorting

Tijdelijk is het posten van vacatures op Marketingfacts extra aantrekkelijk, want tot en met 15 juni 2017 bedragen de kosten slechts 195 euro per vacature* (normaal tarief: 295 euro)!

* Let op: deze actie geldt alleen als je geen andere prijsafspraken hebt met Marketingfacts; bedragen excl. BTW.

Als je van plan bent binnen afzienbare tijd meerdere vacatures te posten, kunnen hierover specifieke afspraken gemaakt worden. Neem hiertoe contact met ons op via jobs@marketingfacts.nl.

Vacatures staan twee maanden online en worden gepromoot via de homepage van Marketingfacts en het Twitter-account van Marketingfacts Jobs (3.600+ volgers). Extra promotie van vacatures is beschikbaar via het Marketingfacts Twitter-account (77.000+ volgers), de Marketingfacts Facebook-pagina (59.000+ fans), de Marketingfacts LinkedIn-pagina (23.000+ fans) en de wekelijkse e-mailnieuwsbrief van Marketingfacts (17.000+ abonnees).

​Interesse?

Maak je graag gebruik van onze kennismakingskorting? Maak dan vandaag nog een profiel aan. Je kunt direct aan de slag met de invoer, pubicatie en beheer van vacatures; het platform is volledig selfservice.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, neem dan vooral even contact met ons op via jobs@marketingfacts.nl of 0348-485086.

Op zoek naar een baan in Marketing? Bij Marketingfacts Jobs vind je de leukste marketing- en communicatievacatures.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!