• Mobile
    wordt gesponsord door

Lycos zet clips op mobieltje

Lycos zet clips op mobieltje
, Reddion
@alexstil

Internetbedrijf Lycos lanceert de dienst Clips on Mobile. De nieuwe service stelt de gebruiker in staat videoclips op zijn of haar mobiele telefoon te downloaden.

De clips zijn beschikbaar in verschillende categorie?n. Deze vari?ren van muziek, sport en tot erotiek. De clips kunnen via de Lycos-website worden gedownload. Zodra de clips op de mobiele telefoon zijn gedownload kunnen ze onbeperkt worden afgespeeld.

Er is content beschikbaar van vooraanstaande leveranciers, zoals DJ Tiesto, Playboy, Private en Bridge Entertainment. De aangeboden clips hebben een lengte van 15 tot 30 seconden. De kwaliteit is volgens Lycos vergelijkbaar met die van filmpjes die normaal gesproken alleen met breedbandverbinding kunnen worden gedownload.

Op dit moment is de dienst beschikbaar voor de Nokia 3650, 7650 en de nieuwe Nokia N-Gage. Deze week worden de Orange SPV en Ericsson P800 toegevoegd.

Bron:  Telegraaf


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • ik hoop dat het lukt

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.