Leuk idee: publicatiegegevens in tip-tekstje van link

Leuk idee: publicatiegegevens in tip-tekstje van link
, Carl Mangold

image


Geplaatst in

DelenEr zijn 8 reacties op dit artikel

 • Wat is de link waarop dit te zien is?

  geplaatst op
 • Ik kwam 't tegen op http://www.tiddlywiki.com/

  geplaatst op
 • Hoezo is dit bijzonder? Daar is dit attribuut gewoon voor bedoelt! Van het W3C: "This attribute offers advisory information about the element for which it is set."

  geplaatst op
 • Ik gebruik het eerlijk gezegd ook al jaren, ook op deze manier... Je kunt het met CSS ook nog wat opfleuren e.d. erg leuk :-)

  geplaatst op
 • De toegevoegde waarde hiervan ontgaat me. Waarom is het logisch/handig/gebruiksvriendelijk om in de eerste paragraaf een woord te voorzien van een tip met daarin de publicatiegegevens?

  geplaatst op
 • Op de blog van Nevill Hobson (http://nevon.typepad.com/nevon/) zag ik het ook onder blogroll. Zo kun je in dit voorbeeld heel snel en gemakkelijk zien of een weblog is bijgewerkt/actueel is.

  geplaatst op
 • Hmm, ik begrijp dat ik niet duidelijk genoeg ben geweest.

  Het title attribuut bestaat natuurlijk al veel langer dan vandaag, maar het is de eerste keer dat ik 't ingevuld zie met de 'auteur + publicatiedatum'-gegevens van de achterliggende pagina.


  Stel je nou eens voor dat álle links op het internet on mouseover laten zien door wie en op welk moment de achterliggende pagina gepubliceerd is, zou dat niet prachtig zijn?

  geplaatst op
 • Ja, wow, dat zou echt Web 4.0 zijn! :)

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.