Les Blogs Coverage

Les Blogs Coverage

Al eerder berichtten we over Les Blogs. Ook de dag erna. Momenteel wordt er vanuit allerlei plaatsen de wiki van Loic le Meur bijgewerkt. Daarop kun je werkelijke alles vinden wat er geschreven, gefotografeerd, opgenomen en live geblogd is. Gegroepeerd per programma-onderdeel. Een mooi staaltje van het krachtige gebruik van een social networking tool. Zeer de moeite waard om de wiki eens te bezoeken.


Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 1 reacties op dit artikel

  • Hans, dankje wel voor de interessante links. Ben bijzonder geintereseerd in de combi eventlogs & wiki's voor de zakelijke evenementen branche. Een simpele maar zeer doeltreffende manier om meerwaarde te creëren voor een evenement (zowel in het voor- als natraject). Iemand nog meer interessante voorbeelden voorbij zien komen? thanks!

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.