Lemz introduceert Dirk, de Dove Coach

Lemz introduceert Dirk, de Dove Coach

Vrouwen in de Dove reclameIn reclames voor Dove zijn modellen met maatje 34 voortaan taboe: Dove laat alleen nog echte vrouwen met echte lichamen en rondingen zien. De themacampagne die nu loopt wordt ondersteund door een interactieve Dove-campagne van Lemz. Om vrouwen daadwerkelijk te activeren om hun rondingen te vieren, is Dirk, Dove Coach in het leven geroepen.

Dirk spreekt bezoeksters van www.dovebeauty.nl persoonlijk aan en vertelt hen in interactieve filmpjes hoe je jezelf in al je schoonheid presenteert, zodat je net zo straalt als de vrouwen in de Dove reclame. Niet alleen op de foto, maar elke dag! Om daad bij woord te voegen, vraagt Dirk bezoeksters een foto van zichzelf in te sturen. Zo zal uiteindelijk een online fotogalerie van echte, trotse vrouwen tot stand komen, als krachtig statement naar de schoonheidsindustrie.

Mark Woerde, strategy director bij Lemz: ‘Wij gaan er vanuit dat niet iedere Nederlandse vrouw zou durven wat je in de Dove-commercial ziet. Dat komt omdat het schoonheidsideaal door de industrie wordt opgelegd. Dove maakt daar nu een vuist tegen. Dove is een experience-merk. Wat je in de commercial ziet moet je ook kunnen ervaren. Als merk moet je dan dingen kunnen doen, echt zijn en toegankelijk. Wij weten dat op moment dat je het merk tastbaar maakt er loyaliteit ontstaat waardoor verkoop significant toeneemt. Dit is omdat ervaringen harder aankomen dan vage filmpjes.?

Bron:
http://www.communicatienieuws.nl/

Zie verder:
http://www.lemz.net/


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.