Learnings uit 500+ dagen posten op LinkedIn

Marketeer Edwin Dijkstra leerde alles over b2b marketing op Linkedin door meer dan 500 dagen dagelijks te posten. Dijkstra deelt zijn inzichten in deze podcast.

3 maart 2023, 07:00 1479 x gelezen

Edwin Dijkstra is al 15 jaar marketeer en 10 jaar freelancer. Hij helpt diverse opdrachtgevers met hun Google Ads campagnes. Maar zijn eigen marketing is vooral gericht op het helpen van freelancers om succesvoller te worden. Hierover schreef hij ook het boek ‘Superfreelancer’. In deze aflevering van de Inbound4Cast deelt hij waardevolle inzichten en learnings die hij opdeed in zijn eigen marketingaanpak.

In deze aflevering van de Inbound4Cast vertelt freelance Google Ads specialist Edwin Dijkstra over zijn learnings van 500+ dagen posten op LinkedIn.

Dijkstra vertelt onder andere over het volledige proces van A tot Z over LinkedIn posts bedenken, creëren, plaatsen en doormeten. En vooral ook wat dat oplevert en wat hij verder doet qua eigen marketing.

Je kan deze podcast ook via Spotify of Inbound4Cast luisteren en bekijken.

Jerrel Arkes
Freelance B2B organic growth consultant bij Arkes Marketing en Media BV

Ik help sinds 2008 organisaties om organisch te groeien. Hiervoor zet ik inbound marketing, demand generation, SEO, content marketing en marketing automation in. Sinds 2015 doe ik dit als freelancer voor B2B bedrijven. Daarnaast ga ik voor mijn podcast Inbound4Cast regelmatig in gesprek met collega marketeers.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!