Laatste kans: helemaal up-to-date over online marketing met Marketingfacts Updates

28 maart 2013, 09:59

Volgende week, op dinsdag 2 april om precies te zijn, start Marketingfacts Updates. Dit programma, verzorgd door Marketingfacts en Storm Academy i.s.m. NIMA, geeft je vanaf die datum in een cyclus van 14 masterclasses een update over alle aspecten van digitale marketing. Maar goed, dat wisten jullie natuurlijk al. De sessies zijn speciaal bedoeld voor (online) professionals die graag op de hoogte blijven en de diepte in gaan. En voor nog geen €100,- per masterclass!) een jaar lang toegang tot inspirerende sessies met topsprekers. Wil je nog meedoen, dan moet je dus opschieten!

Programma

Elke masterclass duurt een dagdeel (van 14 tot 18 uur) en bestaat uit minimaal 3 sprekers:

  • 1 expert die het vakgebied en de relevante ontwikkelingen schetst;

  • 2 topmarketeers die hun ervaringen binnen het vakgebied vanuit het perspectief van de marketeer delen.

In de eerste masterclass van 2 april komen bijv. de volgende sprekers:

  • Freek Janssen en Gijs Moonen, resp. content director en digital consultant bij LEWIS PR, over het veranderende landschap van (online) PR.

  • Willem Treep, “Willem” bij Willem&Drees, over de rol van online branding voor een start-up.

  • Harold Reusken, specialist social media & public relations/senior press officer bij ING, over de wijze waarop deze multinational het effect van (online) activiteiten meet én beïnvloedt.

Tijdens de masterclasses erna sprekers komen sprekers aan bod van organisaties als Vodafone, Sanoma/NU.nl, Wehkamp, ANWB, Philips Design, NS Stations, Ziggo, Adidas, IBM en Deli XL. Zie hier het hele programma.

PE-punten

Deelnemers aan Marketingfacts Updates ontvangen een NIMA-certificaat. Daarnaast is het programma door NIMA geaccrediteerd als onderdeel van het PE-programma voor Senior Marketing Professionals (SMP). Deelname aan de Marketingfacts Updates levert SMP’ers 30 PE-punten (het jaarlijks benodigde aantal) op.

Kosten en locatie

Deelname aan de gehele cyclus van Marketingfacts Updates kost €1.395,-. De sessie vinden plaats in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam.

Interesse? Schrijf je vandaag nog in of neem contact op. En hopelijk zien we je dan op 2 april voor de eerste masterclass van Marketingfacts Updates!

Bram Koster
Senior consultant bij Evolve

Ik werk als consultant bij Evolve, een bureau dat is gespecialiseerd in het verbeteren van de interne communicatie en interne processen met behulp van interne sociale media. Was voorheen hoofdredacteur bij Marketingfacts en betrokken bij o.a. Online Tuesday en NIMA.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!