Konmar really sucks

Konmar really sucks
, Dimmle
@andersfloor

Op mijn site komen verbazend veel bezoekers die via Google op zoek zijn naar de Konmar. En inderdaad, de site eindigt bij een search op Konmar vrij hoog.

Ik kan echter niet tippen aan onderstaande knakker, en het is maar de vraag of ze daar bij de Konmar nou zo happy mee zijn:


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Zo dat is nog eens een mooi voorbeeld van de transparantie van internet.

    geplaatst op
  • Ooit poging ondernomen erachter te komen wat er aan de hand is met de website van konmar. De huidige lay-out is een knip en plak-werk van de oude indeling die wel alles bevatte wat een klant zou willen. Recepten, spelletjes enz. enz.
    Deze gehele site is tevens, via directe links, nog steeds bereikbaar! blijkt, ooit is de maker van de oude website failiet gegaan en als tijdelijke oplossing hebben ze dit knip-en-plakwerk er maar opgezet. Geen duidelijke contactmogelijkheden voor klanten enz. Zeer slecht. Op de vraag hoe lang het ging duren omdat ik anders zelf wel een site voor ze wilden maken kreeg ik als antwoord dat eraan gewerkt werd. (sep. 2004) maar gezien de bureaucratie binnen laurus kan het nog lang duren voor de juiste persoon over het juiste budget beschikt om dit gat in de marketing van Konmar op te lossen.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.