• Mobile
    wordt gesponsord door

Kijkcijferrecord internet-tv FTV

Kijkcijferrecord internet-tv FTV

Video op internet is een geaccepteerd medium geworden, meldt FTV (voorheen FinanceTelevision). Het internet-tv-station trok bijna 30.000 kijkers met de verkiezingsuitzending op 22 januari.

FTV meent dat dat overeenkomt met 500.000 tv-kijkers. FTV zendt dagelijks zo’n 10 internet-tv-producties uit: beursjournaals, -interviews en -reportages en entertainmentnieuws. Volgende maand komt er een filmjournaal bij. De programma’s zijn o.m. te zien op Nu.nl, Tiscali.nl, Planet.nl, IEX.nl en MSN.nl.

Bron:
http://www.nieuwsbank.nl/


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • De web-tv-kanalen over sex en mode worden het best en boven verwachting bekeken op DSL-TV, het streaming contentexperiment van internetprovider Xs4all.nl. Een kwart van de abonnees van Xs4all ADSL keek naar DSL-TV, met een piek na 23.00 uur, wanneer ook het erotische kanaal te zien is.

    Bron: AV Job Nieuwsbrief

    geplaatst op
  • Gezien de eerder behaalde resultaten voor video via Internet (denk aan live voetbal, concert) plaats ik serieuze vraagtekens bij het optimistische beeld van FTV.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.