Kennisnet lanceert site over SARS-virus

Kennisnet lanceert site over SARS-virus

Kennisnet lanceert vandaag een website over SARS die aansluit bij de vele vragen in het onderwijs over deze ziekte. De site, sars.kennisnet.nl, is opgebouwd in startpagina-stijl, met een apart gedeelte voor lesmateriaal. Het lesmateriaal biedt docenten een toegankelijke manier om het virus in de klas te bespreken.

De website biedt daarnaast links naar algemene feiten over de ziekte, antwoorden op veel gestelde vragen en uitgebreide informatie over epidemie?n over de hele wereld. Kennisnet neemt daarmee haar verantwoordelijkheid om SARS voor het basis-, voortgezet- en beroepsonderwijs inzichtelijk te maken. 
 
Onderwijsportal Kennisnet speelt met specials zoals deze - en de eerder gelanceerde website irak.kenninset.nl - in op de actualiteit op een voor het onderwijs geschikte en toegankelijke manier.

Bron:
http://www.perssupport.anp.nl/


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.