Katja Schuurman 24-7 live te volgen

Katja Schuurman 24-7 live te volgen

Katja Schuurman 24-7 live te volgenVanaf woensdag 21 april kan heel Nederland live meekijken in het leven van actrice Katja Schuurman.

Een reporter brengt twee maanden lang 24 uur per dag, 7 dagen per week real-life verslag uit van al haar bezigheden. Via foto’s en teksten die terugkomen op internet (o.a. via de website 247reporter.nl en MSN Messenger), sms en wap, op de radio en in de krant kan heel Nederland meegenieten van alles wat zij meemaakt aldus Sp!ts.

Nu maar hopen dat die fotorapportage met Playboy inderdaad doorgaat!

Het project, dat de naam 24-7 Reporter draagt, is bedacht en wordt uitgevoerd door de twintigjarige Damien Hope. Media Republic (o.a. Jong-Zuid) is het media-bedrijf dat de produktie voor haar rekening neemt. Deodorantfabrikant Axe sponsort het geheel.

Via internet en messenger is het leven van de ster gratis te volgen. Ook kun je via sms elke dag automatisch een link krijgen naar de wap-pagina en zie je de foto van waar Katja mee bezig is. De kosten hiervan zijn ?0,70 per week, voor zeven berichten.

De sms-alerts kosten ?0,70 per week. Wanneer er groot nieuws is, krijg je een bericht en kun je met een mobiele telefoon die wap ondersteunt inloggen op een site om te zien wat er op dat moment met Katja aan de hand is.

Bron: Sp!ts


DelenEr zijn 5 reacties op dit artikel

 • Na Jong Zuid de volgende winnende cash burner voor media republic? Zonder TV geen winstmodel. No way!

  geplaatst op
 • Ik heb me inderdaad ook zitten afvragen waar ze nu het geld mee gaan verdienen. Van de SMS-opbrengsten moeten ze het niet hebben. Radio en print zijn leuk maar ik geloof nooit dat ze er meer luisteraars en/of lezers (lees: meer advertentie-inkomsten) door krijgen. Ook geen optie dus. Het zal dus vooral moeten komen van sponsor Axe en wellicht advertising-model op de site. Helemaal met je eens dus, zonder TV geen kaskraker!

  geplaatst op
 • Krijg net een email alert dat 24-7 Reporter is uitgesteld:

  "Het 24-7 Reporter project met Katja Schuurman kan tot onze grote spijt wegens omstandigheden voorlopig geen doorgang vinden. De lichamelijke gesteldheid van Katja vereist dat ze een paar maanden rust houdt. Wanneer het project wel van start kan gaan is nog niet duidelijk. Een werkelijk ongelofelijk aantal mensen hebben deze website al bezocht en hun e-mail adres achtergelaten, we willen iedereen bedanken voor de getoonde interesse. Wij willen Katja veel sterkte wensen de komende periode en hopen op een spoedig herstel."

  Bron:
  http://www.247reporter.nl/

  geplaatst op
 • In elk geval een mooi marktonderzoek aan overgehouden.

  geplaatst op
 • Rust?! Mietje! hihi
  Hier staan haar foto's van de playboy sessie's --> bekendnaakt.web1000.com gevonden via mijnprive.nl.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.