Kantoor aan huis

Kantoor aan huis: André Scholten, analytics-specialist

Kantoor aan huis: André Scholten, analytics-specialist

In samenwerking met Nuon portretteren we deze zomer vijf thuiswerkende ondernemers. Als vierde in de rij interviewde Henk-Jan Winkeldermaat (@punkmedia) André Scholten, zelfstandig analytics-specialist én longtime Marketingfacts-blogger. André optimaliseert websites op basis van data, vergroot de doorzoekbaarheid voor zoekmachines en de snelheid van de websites. Thuiswerken is voor hem fantastisch, vooral door de flexibiliteit. Ook al helpt het vaste ochtendritueel - ontbijten en kinderen naar school brengen - wel om het ritme te beginnen. En dat hij in Assen woont en vooral voor klanten in de Randstad werkt, is voor hem een nadeel én een voordeel: als hij niet op pad is naar klanten, geeft het hem de rust om geconcentreerd te werken.

In deze serie ging Henk-Jan eerder al langs bij Shirley Born van Sjurlie Fotografie, Dimitry Vleugel van Androidworld.nl en Annabel Heijen van Soul Film Productions.

Kantoor aan Huis-pakket

Nuon biedt speciaal voor thuiswerkende zzp'ers het Kantoor aan Huis-pakket aan. Want thuiswerken levert niet alleen de voordelen op die André noemt, maar bijv. ook een lager energietarief en interessante fiscale mogelijkheden. Bereken nu je eigen voordeel!


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.