Jan Mulder legt geen windeieren

Jan Mulder legt geen windeieren
, ING Groep
@evr

Jan Mulder legt geen windeierenSchrijver en criticus Jan Mulder is sinds augustus vorig jaar op tv te zien in diverse reclamespots van de Postbank (al dan niet in het bekende blauwe leeuwenpak).

Niet iedereen zit er op te wachten, maar het heeft de Postbank geen windeieren gelegd zo schreef Trouw gisteren. De bank is in een overvolle vechtersmarkt gestegen naar een tweede plaats als hypotheekverstrekker. Rabobank bezit echter nog steeds een ruime voorsprong.

Met name SNS is in marktaandeel de verliezer. SNS wil haar portefeuille gezond houden en doet niet mee aan de concurrentie op prijs door Rabo en Postbank, aldus een woordvoerder. De verstevigde concurrentie heeft de groei van buitenlandse aanbieders eveneens gestokt. Het marktaandeel van deze groep zakte van 6 naar 4,2 procent.

Het volledige artikel is hier (voor abonnees) of hier (na registratie) te downloaden.

Bron: Trouw


Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.