IT Commercie houdt er mee op

IT Commercie houdt er mee op

Lees net op Molblog dat IT Commercie (Reed Business), het tijdschrift over innovatieve marketing, sales & service (vooral gericht op CRM), binnenkort wordt gesaneerd. Eerder gingen CRM-titels als Connect (Kluwer) en CustomerBase (F&G) op de fles.

Ik krijg het tijdschrift IT Commercie gratis bij mijn abonnement van Platform voor Innovatie in Marketing (PIM). Moet eerlijk zeggen dat ik nog eens goed moet nadenken of ik dat abonnement aanhoud. Zowel de website als de bijeenkomsten van PIM zijn ver beneden mijn verwachtingsniveau, het tijdschrift was eigenlijk het enige dat mij weerhield om het lidmaatschap op te zeggen.


Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 2 reacties op dit artikel

 • Waar was je dan bij de Marketeer of the Year?
  Een meer dan geslaagd event van PIM. Leuke casustiek van Tom Tom (de winnaar), Nespresso en Routemobiel. Inspirerend om te zien dat er nog echt mensen met een makreting hart zijn.

  Verder in combinatie met de verassende aankleding; een best geinige modeshow met een leuk verhaal ervoor over mode en marketing en tenslotte een super cocktail...

  Ok een negatieve klank; de zaal was te klein en te warm...

  geplaatst op
 • RM, moet eerlijk zeggen dat ik een beetje ben afgehaakt vwb de bijeenkomsten van PIM. Wellicht moet ik binnenkort toch maar weer eens gaan.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.