Internetbrokers scoren nog steeds een voldoende

Internetbrokers scoren nog steeds een voldoende

Ondanks het slechte beursjaar 2002 blijven beleggers tevreden over de prestaties van hun internetbroker. Dit blijkt uit het jaarlijkse onderzoek dat Beurs.nl gedaan heeft naar internetbrokers.

Net als vorig jaar staat de SNS Bank op nummer 1 op de voet gevolgd door Alex en Binck. De verschillen aan de top zijn klein. Op het onderdeel snelheid scoort Alex het hoogste cijfer terwijl Binck de meest betrouwbare broker blijkt te zijn. De Postbank scoort het beste op het onderdeel prijs / kwaliteit. Dat is opvallend want vorig jaar was de Postbank nog laatste op dit onderdeel. 
 
Onderaan de lijst staan ING en ABN AMRO bank. De 2 banken doen het net als vorig jaar matig hoewel hun cijfers voldoende blijven. Toch kunnen ze het hoge service niveau van de top 3 niet bijhouden. 
 
Het complete onderzoek staat op: 
http://www.beurs.nl/stem/broker


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.