Internet vervangt andere informatiebronnen

Internet vervangt andere informatiebronnen

De manier waarop banken en verzekeraars zich op internet presenteren heeft grote invloed op de keuze van consumenten bij het aanschaffen van verzekeringen en andere financi?le producten.

Daarnaast is internet een volwaardige vervanger voor andere informatiebronnen geworden. Dat blijkt uit onderzoek door InSites Consulting in opdracht van informatiesite over personal finance FX.nl. “Bijna de helft van de ondervraagden rekent een aanbieder keihard af op een website die niet aan de verwachtingen voldoet. Deze partij wordt namelijk niet langer meegenomen in het beslissingsproces. Meer dan eenderde van de internetgebruikers laat om deze reden zelfs haar huisbankier of vaste verzekeraar vallen”, zeg directeur van FX.nl Jean-Paul Venmans.

Referenties:
http://www.emerce.nl/
http://www.insites.be/
http://www.fx.nl/


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.