Internet goed voor seksleven

Internet goed voor seksleven

Bijna de helft van de Britse vrouwen gebruikt internet voor een beter seksleven. Dat blijkt uit een onderzoek van het vrouwenblad ‘All about Eve’.

Vier van de tien vrouwen bezoeken een sexsite en een derde van hen doet dat samen met hun partner. Van de ondervraagden zegt 63 procent ge?nteresseerd te zijn in tips voor een beter sexleven. Vierenvijftig procent van de vrouwen heeft interesse in advies en ondersteuning terwijl 46 procent sexbenodigdheden op het internet koopt. Net iets meer dan de helft van de vrouwen moet vreselijk lachen om de dingen die ze op sexsites zien. De sites worden volgens het Britse vrouwenblad gezien als een middel om een bestaande relatie te verstevigen en niet om een nieuwe partner te ontmoeten.

Vierentachtig procent zegt overigens ‘nee’ tegen cybersex met een vreemde.

Bron: Night Fly


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.