Inschrijving vanaf 12 uur: Online Tuesday over native advertising

Inschrijving vanaf 12 uur: Online Tuesday over native advertising
, Evolve
@bramkoster

Native advertising. De marketingblogs staan er opeens vol van. Bannerblindheid en de opkomst van mobiel zorgen voor de opkomst van deze nieuwe vorm van adverteren. Maar, dat zijn toch gewoon advertorials? Uh, nee dus. Wat het wel is én wat erbij komt kijken voor zowel adverteerder als uitgever, dat hoor je op 8 oktober a.s.! 

Tijdens Online Tuesday #38 zullen drie sprekers je vertellen over hun ervaringen in het vakgebied. Die sprekers zijn:

Inschrijving opent om 12 uur

Toegang tot Online Tuesday is gratis. Vandaag om 12 uur opent de inschrijving voor de eerste 200 inschrijvingen, dus zorg dat je je snel aanmeldt via Meetup.com.

Ben je te laat? Geen probleem. Volgende week dinsdag om 12 uur volgt een (kleinere) tweede ronde van 50 inschrijvingen. Dan is het ook pas mogelijk om je aan te melden voor de wachtlijst zodra de inschrijving vol is.

De avond vindt zoals gebruikelijk plaats in Felix Meritis in Amsterdam en start om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur). Het programma loopt tot ca. 21.15 met aansluitend een borrel. We zien jullie graag op 8 oktober a.s.!

Online Tuesday is het maandelijkse event over online marketing dat wordt georganiseerd door Marketingfacts, Traffic4U, NEWPEOPLE en DQ&A Media Group.


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.