Innovatievermogen dienstverleners schiet tekort

Innovatievermogen dienstverleners schiet tekort
, E-Pro bv

Het innovatievermogen van dienstverleners schiet tekort. Vaak wordt technologie in bedrijfsprocessen ge?mplementeerd zonder die processen aan te passen.

Dat stelt Han Gerrits vandaag in zijn oratie als bijzonder hoogleraar Technologie en Innovatie aan de Amsterdamse Vrije Universiteit.
 
“Dienstverleners laten veel kansen liggen om met informatietechnologie en interactieve media hun klanten beter te bedienen en een werkelijk interactieve organisatie te worden”, zo stelt Gerrits. De technologie daarvoor is wel aanwezig, maar het ontbreekt volgens hem aan innovatievermogen van dienstverleners. Gerrits: “Anders wordt een website een interactieve fa?ade, waarachter zich een matig presterende dienstverlener verschuilt.”

http://www.emerce.com/


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.