In 3 stappen een geslaagde Black Friday Campagne 2021 #adv

In 3 stappen een geslaagde Black Friday Campagne 2021 #adv

Voor je het weet staan Black Friday en Cyber Monday weer voor de deur. Pak het dit jaar goed aan en bereid je tijdig voor op een van de belangrijkste retailmomenten van het jaar. Dit hoeft natuurlijk niet alleen een e‑commerce feestje te zijn. Ook als B2B-organisatie, Goed Doel of stichting kun je een gave Black Friday Campagne opzetten. Download snel het stappenplan met een handige workflow, praktische tips en leuke voorbeelden om het maximale resultaat uit je campagne te halen!

Download het stappenplan


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Net gedownload, ziet er nuttig uit. Het zou interessant zijn als jullie obv jullie campagne info ook nog wat cijfers kunnen geven over wat de impact is (geweest) van bepaalde campagne aanpassingen rond Black Friday. Er zal vast het nodige ge-AB-test zijn vermoed ik :)

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.