• Mobile
    wordt gesponsord door

iFeeder van start met flickr-achtige dienst voor video’s

iFeeder van start met flickr-achtige dienst voor video’s

iFeeder, een iniatief van het Nederlandse bedrijf Mediacrossing, is onlangs van start gegaan met Flickr-achtige dienst voor video’s. De service draait momenteel in Beta en er wordt continue aan doorontwikkeld aldus de iniatiefnemers.

Extra diensten worden toegevoegd op basis van reacties uit de community. Zo zit er een playlist functie aan te komen waar iedereen zijn eigen videokanaal kan opzetten, en zal er een faciliteit komen voor videocasters en pspcasting. Ook zal er op basis van vriendengroepen de mogelijkheid zijn je video’s alleen aan de mensen in die groep zichtbaar te maken. Parallel hieraan is er een overeenkomst gesloten met MTRX om zogenaamde Customer Created Content en Customer Created Experience diensten te leveren.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.