IE, Firefox of toch maar Opera?

IE, Firefox of toch maar Opera?

Terwijl alle aandacht uitgaat naar de strijd tussen Internet Explorer en Firefox zouden we bijna vergeten dat deze maand Opera komt met versie 8.0 van haar browser. Volgens de ontwerpers de meest toegankelijke browser van allemaal. Zo reageert de browser op stemcommando’s en kan het zelfs pagina’s voorlezen (voorlopig alleen in het Engels). En alhoewel de browser uitermate geschikt lijkt voor (visueel) gehandicapten, zegt Opera de browser niet speciaal voor deze doelgroep te hebben ontwikkeld (bron: BBC).


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • Gefeliciteerd Marco,

  Ik vind dat je vandaag veel interessante onderwerpen hebt.

  Het is leuk dat Opera weer een nieuwe versie heeft. Alhoewel... een nieuwe versie is natuurlijk alleen maar nieuwere / "betere" techniek.

  Hoe performeert de marketingmachine achter deze browser???

  Voor mij liggen wat statistieken van bezoekers v.e. bepaalde site... en ik zie Opera pas NA IE, Firefox, Crazy Browser en ook Safari. Kan natuurlijk ook toeval zijn???

  geplaatst op
 • Heeft iemand enig idee wat Apple van plan is met Safari? Ik hoor al lang geruchten dat er een Windows versie voor deze browser aan zit te komen, maar deze is nog steeds niet beschikbaar.
  Ik gebruik nu al enige tijd met veel plezier iTunes op m'n pctje vanwege het grote gebruikersgemak van dit programma. Ik ben dus erg benieuwd wat Safari ons gaat bieden.

  geplaatst op
 • Je kan gelijk alvast Internet Explorer 7 beta er naastleggen om te vergelijken: http://www.soft32.com/download_997.html

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.