Hoofdredacteur geeft wijzigingen Metro aan in zijn weblog

Hoofdredacteur geeft wijzigingen Metro aan in zijn weblog
, Reddion
@alexstil

Hoofdredacteur geeft wijzigingen Metro aan in zijn weblog De hoofdredacteur van het Nederlandse dagblad Metro, Jan Dijkgraaf, kondigt op zijn weblog D’s days een ‘democratisering’ van zijn krant aan.

Vanaf februari kunnen de Metro-lezers telefonisch of per sms een oordeel vellen over de columnisten van de krant. “En als een ruime meerderheid van de lezers over bepaalde columnisten te vaak roept: ‘Wegwezen!’, dan denk ik dat we dat gewoon afscheid moeten nemen”, schrijft Dijkgraaf. Enkele dagen eerder logde de Metro-hoofdredacteur nog een andere verandering voor de gratis krant. Binnenkort publiceert Metro elke dag een rubriek met grote en kleine correcties. “En dat het maar vaak leeg mag blijven!”, moedigt hij zijn journalisten aan.

Bron: Internetjournalist.be


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Op deze manier verhoog je de druk natuurlijk wel om beter te gaan schrijven, maar toch...
    Elke kans die deze schrijvers krijgen om er tussen uit te muizen zullen ze nemen. Wie wil er nu zo leven? Elke dag kan je ontslagen worden door groep SMS'ers!!
    Ik zou het niet zien als een aanmoediging, maar eerder als een afschrikking ...

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.