Hoeveel weblogs linken naar MarketingFacts?

Hoeveel weblogs linken naar MarketingFacts?

PubSub heeft een hele interessante tool: LinkStats om dat bij te houden. Het geeft veel informatie over inlinks, outlinks en het dagelijks aantal entries op een weblog. Het is zelfs mogelijk om de gegevens en de grafieken via een RSS feed in je feedreader te bekijken.  Wat zijn de gegevens van Marketingfacts?

Hoeveel weblogs linken naar MarketingFacts?

Via: Hans on Experience


Geplaatst in

DelenEr zijn 11 reacties op dit artikel

 • Update 3/6 8.45u: ik zie dat de plaatjes het even laten afweten. Ik hoop dat ze weer snel terug zijn. Om een beeld te krijgen kun je die van mij bekijken even vanaf de TypePad server, aangezien Flickr het ook af laat weten:
  inlinks
  outlinks
  daily entries

  geplaatst op
 • Kun je ook de url's van de inlinks zichtbaar maken?

  geplaatst op
 • Ja hoor. Klik maar eens op de gegevens van MF en daarna op de link onder het aantal links. Je krijgt dan te zien waarnaar en waarvan gelinkt wordt.

  geplaatst op
 • Let wel even op wat er op de site staat van PubSub:

  PLEASE NOTE: LinkCounts are based on the content of a site's feed(s). Some feeds only publish summaries (or even just headlines) that do not contain links. We are constantly working to improve the resolution and accuracy of our published statistics. At times we may feel that our changes are significant enough to warrant reprocessing of some or all of our historical "raw" data. These changes will most likely result in the removal and regeneration of our published historical data.
  (via Nevon)

  geplaatst op
 • Update 12.00 uur: de grafieken staan er weer! Dus ook die van mf.

  geplaatst op
 • wat kun je zoal met deze data? ik heb er lang naar zitten turen, maar ik heb geen idee . . .

  geplaatst op
 • Het visualiseren van de links naar en van je weblog.

  geplaatst op
 • ja, dat begrijp ik, maar wat doe je daar dan mee?

  geplaatst op
 • Bovendien 'discrimineert' Linkstats bij de links: niet alle links worden meegenomen, en mij is niet duidelijk obv welke logica. Iemand?

  geplaatst op
 • 'k vind het ook wel erg weinig voor mf. of begrijp ik niet wat er precies geteld wordt.

  geplaatst op
 • Zie mijn reactie met de uitleg van PubSub enkele reacties eerder via Nevon. MF publiceert alleen samenvatting in zijn feed zonder links. Dus wat er niet is in de feed wordt ook niet meegenomen. Hetzelfde geldt natuurlijk andersom. Degene die naar MF linkt en alleen samenvattingen geeft (of niet aangemeld is bij PubSub) zie je ook niet. Ik heb ook pas sinds kort volledige postings in feeds aan staan en sindsdien zie ik de links wel.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.