Hoe maak je content voor de hele wereld? Met Maurice Wenneker (PAKT)

Maurice Wenneker is mede-eigenaar van het snelgroeiende filmproductiebedrijf PAKT (met een k). Lang was het Wenneker punt tv maar toen er meer bedrijven bijkwamen was die naam niet meer houdbaar.

13 maart 2023, 11:00 1575 x gelezen

Wat ze doen bij PAKT is echt uniek, ze maken content voor merken die over de hele wereld zichtbaar willen zijn. Dus dat betekent heeeeeel veel talen, heel veel shots, heel veel formats. Maar daar hebben ze hun specialisme van gemaakt en dat is niet voor niets, het zorgt voor grote opdrachten bij Philips, Nestle, Nike, Zalando, Electrolux enzovoort.

Wenneker nodigde mij uit op zijn vakantiehuisje op een klein eilandje in Vinkeveen. De perfecte plek voor een goed gesprek!

Namarama show live: Willem de Beukelaer

En dan nog iets anders: er komt een LIVE aflevering van de Namarama Show aan. Hier in Deventer bij Locatie Punt op het Havenkwartier, dat is op een steenworp afstand van mijn kantoor, zal ik mijn eerste liveshow opnemen. En met een wel heel bijzondere gast, want dat hoort natuurlijk bij een liveshow, niemand minder dan Nederlands bekendste stuntman, winnaar van een Gouden Kalf, stunt coördinator van films als Zwartboek, Nova Zembla, Komt een vrouw bij de dokter, Alles is liefde en nog 300 andere films…

Willem de Beukelaer.

Over filmtitels, de namen van zijn eigen ondernemingen en zijn nieuwste filmproject. Dat is een korte film waar ik het scenario voor geschreven heb. Dus al met al een bijzondere avond. Vrijdag 31 maart is het zover. De toegang is gratis, de drankjes niet :-). Locatie Punt, Havenkwartier Deventer, om 20:00 uur starten we. Ik zou het geweldig vinden als je ook komt.

Floris Hülsmann
Naamexpert bij Namarama

Naamexpert, copywriter en schrijver van het boek 'Maak je naam onvergetelijk'. Presenteert de marketing-podcast De Namarama Show.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!