Het pauzemoment van de Super Bowl

Het pauzemoment van de Super Bowl
, ING Groep
@evr

Het pauzemoment van de Super BowlOp 5 februari wordt de Super Bowl weer gehouden. Vorig jaar zorgde Janet Jackson’s blote borst er voor dat meer dan 50 procent van de zoekopdrachten gerelateerd waren aan Janet.

Vanzelfsprekend worden de 30 minuten pauze ook gebruikt voor een toiletbezoek. Toiletpapierfabrikant Scott speelt hier handig op in en heeft de HalfTimeFlush geopend. Een aktiesite met tips om verstopping te voorkomen, ringtones, een filmpje met coach Mike Ditka van de Chicago Bears en een game. Allemaal opgezet rondom het toiletbezoek gedurende de Super Bowl. Mooie inhaker uit een onverwachte hoek en weer eens wat anders Super Bowl nieuws dan de 2,25 miljoen voor een 30 seconden commercial. (via Adjab)


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.