Hans van den Bor (Regiobank): wij willen de plaats van de Rabobank overnemen

Hans van den Bor (Regiobank): wij willen de plaats van de Rabobank overnemen

In deze MEC in 10 Minuten spreekt Joris van Zoelen met directievoorzitter Hans van den Bor van RegioBank. RegioBank ziet dat de onzekerheden in het leven toenemen. De manier waarop mensen tot enkele jaren geleden hun financiele toekomst vormgaven, volstaat anno 2013 niet meer. RegioBank kiest daarom voor een zeer persoonlijke benadering, dichtbij de klant. Van den Bor ziet het als een recht dat mensen in de directe nabijheid een bank kunnen bezoeken en persoonlijk advies kunnen krijgen.

 

Door de functie van assurantiekantoor te combineren met de bankfunctie, ontsnappen kantoren aan de krimp die veel partijen in verzekeringen zien. RegioBank promoot via haar kantorennet 'oude' waarden zoals spaarzin, omdat zij gelooft dat dit een stabiele financiële toekomst dient.

RegioBank ambieert de positie die de Rabobank nu heeft: dichtbij en persoonlijk. De komende tijd ontplooit de bank een serie aan activiteiten om dorpen en buurten te ondersteunen en de oorspronkelijke functie van een bank weer waar te maken. Leefbaarheid is daarin het leidende thema.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Ik ben van mening dat de Regiobank dan nog een hele weg te gaan heeft. Persoonlijk vast en zeker, maar zeer onbereikbaar met haar Intermediairs die vaak enkel op afspraak bereikbaar zijn met beperkte openingstijden. Ook het regelen van zaken is vaak zeer omslachtig en non-digitaal. Een snel bezoek aan haar Oranje concurrent waar je een flesje water krijgt is dan toch echt persoonlijker.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.