Haarscherpe kopie down under

Haarscherpe kopie down under
, Upstream
@marcoderksen

Haarscherpe kopie down underDe in Nederland veel besproken tv-commercial voor Double A Paper is inmiddels ook in veel andere landen te zien geweest. Dit heeft niet alleen geleid tot extra bezoekers op dit weblog, maar ik krijg ook regelmatig emails met vragen over de fameuze Double A Paper Girl. Het aardige is dat ik op deze manier op de hoogte wordt gehouden waar de commercial op tv wordt vertoond.

Deze zomer konden de Australiers de Double A Paper Girl bewonderen en prompt volgde in de verschillende fora een discussie over wie zij nu was. Tot mijn verbazing is de tv-commercial in Australie nu echter vervangen door een alternatieve tv-commercial. Zou de commercial dan toch te shockerend zijn geweest voor de Aussies? (met dank aan Ward).


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.