Gratis condooms bij bier?

Gratis condooms bij bier?

Volgens het Limburgs Dagblad (via: Fok) gaat bierbrouwerij Bavaria in Afrika gratis condooms meegeven bij bier. De condooms worden verstrekt bij het biermerk 8.6, het grootste merk van Bavaria in Afrika. Het bedrijf wil op deze manier een bijdrage leveren aan de bestrijding van aids op het continent.

De brouwer wilde de actie aanvankelijk stilhouden omdat gevreesd werd dat men de combinatie alcohol en aids verkeerd zou uitleggen. Toen de Nederlandse minister van Ontwikkelingssamenwerking Van Ardenne concurrent Heineken echter opriep om condooms uit te delen in Afrika, bracht Bavaria de actie naar buiten.


DelenEr zijn 6 reacties op dit artikel

 • 8.6 en sex zijn alhier onlosmakelijk...

  eh,eh,eh

  geplaatst op
 • Condooms bij bier? Het kan beter:
  Ik kreeg bij de reclamezeildag van dit weekend een tas met een aantal premiums: een hoedje van Sonnema, en zeilmagazine en een set NoordzeeFM-condoom's.
  Het was nog lang onrusting aan de Loosdrechtse Plassen.

  geplaatst op
 • Er wordt alles aan gedaan om condooms aan de man te brengen, naast gratis weggeven bij bier of op parties kun je de rubbertjes tegenwoordig ook bestellen en betalen met je mobieltje (of gewone telefoon), op de website www.condoom-anoniem.nl kan dat. Maar je krijgt er dan geen gratis biertje bij helaas....

  geplaatst op
 • Goede actie!

  geplaatst op
 • Zoals Richard al schrijft, wordt er van alles gedaan om condooms aan de man te brengen. Jammer is wel dat het kopen van condooms per stuk nu eigenlijk alleen maar kan wanneer je een minimaal aantal afneemt... Op url=http://www.discreet-condooms.nl/webshop/Condooms-Per-Stuk/]Discreet-Condooms.nl![/url] kan je condooms per stuk kopen, ook als je er maar 1 wil! Daarnaast koop je hier alleen maar condooms van bekende merken zoals Durex

  Daarnaast is het ook nog eens zo dat condooms in Nederland veel te duur zijn. Ook daar brengt www.Discreet-Condooms.nl verandering in! Echt een aanrader dus...!

  geplaatst op
 • @Maarten: SPAMMERDESPAM! Niet erg discreet om je site hier te spammen op 'n 4 jaar oud topic.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.