Google zoekt voor Amazon

Google zoekt voor Amazon

Zoekmachinegigant Google gaat zijn populaire zoektechnologie en advertentiediensten leveren aan internetwinkel Amazon. De webwinkelier is hiermee in staat advertenties te koppelen aan zoekresultaten.

Klanten die in de toekomst producten zoeken op de Amazon site treffen onder het kopje ‘sponsored links’ verwijzingen aan van commerci?le aanbieders. In geringe mate zijn deze gesponsorde links ook nu al te vinden bij Amazon, maar dit zal de komende tijd toe nemen.

Amazon benadrukt dat de zoektechnologie van Google de eigen zoekfunctie niet vervangt, maar juist compleet maakt. Zo zullen muziekliefhebbers die op zoek zijn naar een bepaalde cd voortaan niet meer alleen verwijzingen naar cd’s op hun scherm krijgen, maar ook links naar ticketshops.

Bron:
http://www.telegraaf.nl/


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.