Google verbetert indexatie dynamische websites

Google verbetert indexatie dynamische websites
, Carl Mangold

Bij dynamische websites worden er allerlei variabelen aan de URL van een pagina vastgeplakt. En daar wordt het indexeren niet makkelijker van…

Google heeft haar algoritme weer eens verbetert, en neemt inmiddels tot 6 variabelen mee (bij de indexatie).


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • Goed nieuws dus voor website exploitanten zoals ik :-)

  Slecht nieuws voor de search engine buro's die dure "organic search" projecten willen verkopen waarmee de linkstructuur zoekmachine vriendelijk gemaakt wordt ....

  geplaatst op
 • Die bureaus zullen inderdaad weinig werk meer hebben, maar kunnen zich dan ook beter richten op andere manieren op te optimaliseren :)

  geplaatst op
 • mmm... ik denk dat dat wel kort door de bocht is. ;) Het is ook niet zo dat webbouwers het minder druk hebben sinds je vanuit Photoshop en QuarkXpress HTML pagina's kunt publiceren.

  Het is goed nieuws voor de bedrijven dat ze met dit soort sites beter worden opgenomen in de zoekmachines, het zegt echter niets over de vindbaarheid. Dat laatste bereik je niet met een Google die de algo aanpast.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.