Google toch eigen browser?

Google toch eigen browser?

Terwijl Google eerder beweerde niet met een eigen browser op de markt te komen, lijkt het er nu toch op dat Google 0.x is gelanceerd (bron: SiliconValleyWatcher).


Geplaatst in

DelenEr zijn 7 reacties op dit artikel

 • hmm.. is dit niet gewoon verkeerde intepretatie van de stats? (zie ook een bericht onder het item op SiliconValleyWatcher)

  geplaatst op
 • Lijkt me een bot.

  geplaatst op
 • Een hele rel over iemand die zijn user agent (met een Mozilla extension oid) op een zelfverzonnen term heeft gezet. Vette hoax...

  geplaatst op
 • Past niet helemaal bij het onderwerp, maar het is wel leuk :
  http://www.weavedigital.com/guess-the-google/. Raadt welke zoekterm iemand heeft ingetikt op basis van de plaatjes die getoond worden.

  Bron : vkmag.com

  geplaatst op
 • Lopend vuurtje: artikel staat nu ook in de Telegraaf
  http://www.telegraaf.nl/i-mail/article20254631.ece

  @Blue - dacht ik aanvankelijk ook, maar SiliconValleyWatcher heeft het over 3 verschillende gebruikers. Maar goed, ook dan kan het nog wel een geintje zijn geweest van een softwarepakketje natuurlijk. Mogelijk is het script dat de user_agents uit de logs haalt niet helemaal kosjer waardoor een doodgewone, doch nieuwe Google bot als browser wordt geïnterpreteerd.

  geplaatst op
 • Misschien toch maar eens in de gaten houden of Google niet de easy way kiest en Mozilla overneemt.

  geplaatst op
 • @ Anders: je hebt nog gelijk ook, het softwarepakket lag in de weg. Zie: http://www.siliconvalleywatcher.com/mt/archives/2005/04/google_browser.php

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) n├│g sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.