Google test ‘remove result’ optie

Google test ‘remove result’ optie

Google remove resultGoogle test een optie om gebruikers sites uit de resultaten te laten verwijderen. Slechts een klein aantal bezoekers krijgt bij het zoekresultaat een extra link ‘Remove result’ te zien. Klik je daar op dan kun je de betreffende site voor die zoekopdracht of voor alle zoekopdrachten uit het zoekresultaat laten verdwijnen. Alleen mensen die ingelogd zijn bij Google Search History krijgen de test af en toe te zien. Yahoo biedt deze optie trouwens al een tijdje bij Yahoo My Web (zie ook: My Web, MyJeeves & My Search History).

Via: Matt Cutts


Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.