Google lanceert myGoogle

Google lanceert myGoogle

Google lanceert RSS-reader a la MyYahoo

Via Arnoud lees ik dat Google gisteren de gepersonaliseerde homepage heeft gelanceerd. Vergelijkbaar met MyYahoo kan de gebruiker nu een eigen homepage samenstellen.

Het was even zoeken maar ik heb uiteindelijk ook de RSS-feed van Marketingfacts kunnen vinden en toevoegen ;-)


Geplaatst in

DelenEr zijn 6 reacties op dit artikel

 • Google had al een tijdje zoiets, maar het is sinds vandaag iets uitgebreider.

  geplaatst op
 • Carl schreef er in mei al over.
  Eerst kon je idd alleen enkele standaard nieuwsbronnen gebruiken terwijl rss nogal voor de hand ligt. Gelukkig is daar nu verbetering in, handig die feed van MF op je startpagina!

  geplaatst op
 • Ik moet zeggen dat het toch erg minimaal is allemaal. Wat dat betreft is Yahoo toch een stuk beter bezig. Ik vraag me af of ze het niet met opzet allemaal zo karig houden. Google heeft immers de capaciteit en de mensen genoeg om dit soort zaken ook groot op te kunnen zetten.

  geplaatst op
 • Wel opvallend dat Google in de standaard items 'Ask Yahoo!' opgenomen heeft.

  geplaatst op
 • Het lukt me vooralsnog op geen manier om yahoo danwel msn search feeds op te nemne op de Google startpagina. Geblokkeerd?

  geplaatst op
 • Yahoo is inderdaad stukken verder. De karige opmaak en mogelijkheden van Google houden mij op dit moment nog even bij Yahoo. Als Google die zaken aanpakt switch ik echter wel over. Al was het alleen maar vanwege de integratie met mijn gmail.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.